sison1D

Alla inlägg under januari 2014

Av Siri Kander - 5 januari 2014 19:01

...att jag inte har bloggat sen i förrgår men har haft fullt upp med att möblera om hemma men nu är det nästan klart så jag har lite tid över till att blogga så vi kör hårt, idag är det ju söndag, det betyder att det är 4 dagar tills jag börjar skolan, det ska ändå bli ganska roligt att träffa mina klasskompisar igen, det här inlägget handlar egentligen om min klassisar, vi har känt varandra i nästan 6 år och vi kan inte få en bättre klass! Vi har haft många fröknar, Ina, Britt-Marie, Josefin, Eva-Lotta och nu har vi Caroline och jag hoppas att vi alla har haft enormt roligt tillsammans!!!
Vi har gott igenom mycket, men vi har klarat oss jättebra trots allt som har hänt oss, nu börjar vi ju snart i sexan på Söndrumsskolan och vi kommer ju att splittras, det är nog det värsta jag har gått igenom i mitt liv (som egentligen bara har vart i 11 år) Jag har bara tre ord jag ska säga er: Jag älskar er!!!!!!!!!!

Halmia Femman 2013!!!

Det var minnen det!!!

Av Siri Kander - 3 januari 2014 16:31

Today åkte jag in med pappa till stan för att köpa badbyxor (till pappa) och sedan åkte vi in till badhuset, sedan stack vi in till stan och köpte middag.

Dagens outfit är tröjan jag fick av pappa och ett par leopardbyxor

[Bild]

Av Siri Kander - 2 januari 2014 17:16

Halli hallå, först ska jag säga att förlåt att jag inte har bloggat idag men har haft fullt upp med min pappa! Min pappa kom till tågstationen klockan fem i två, sedan gick jag och pappa till hans hotell och lämnade grejerna, sen stack vi in till stan och åt på Mc'Donalds. Eftersom att jag inte hade fått någon julklapp så fick jag en stickad tröja från Gina Tricot, vi gick sedan lite på stan och jag köpte lite så nu ska ni få se såå..Lets Go!!!

Den här tröjan fick jag av pappa på Gina Tricot

En typ telefonhållare till när man springer 40 kr

2 st make up borstar 10 kr st

Allt köpt på TGR

Allt är från H&M

Randig tröja 50 kr på rea

Puder färg Sandy 49.50 kr

Kabukiborste 79.50 kr

Av Siri Kander - 1 januari 2014 14:45

Hej alla, nu slappar jag bara framför teven med macka och o`boy,  Jag tittar på något som heter Ninja Warrior, det är typ killar som ska ta sig fram i nån sorts bana på en minut och 45 sekunder, det är ganska roligt!!!


Jag och mamma ska titta Trollkarlen från OZ klockan 15.30, det är den gamla om ni kanske undrar!  



Imorrn åker nog jag och mamma in till stan för att hämta min pappa som kommer och hälsar på!!!

Det ska bli roligt att träffa honom, det var ganska längesen!!!Vi ska nog åka till badhuset eller något annat roligt!!! I stan går jag och mamma in till en butik som heter Rock Style! Dom kläderna är ganska udda och jag gillar det men dom har ganska dyra kläder så det är ju bra att åka in nu eftersom att mellandagsrean håller på!!!

Av Siri Kander - 1 januari 2014 11:30

Godmorgon, är det bara jag av alla människor i världen som INTE är trött!!! Antagligen är jag den enda!!!
Iallafall, igår var jag på fest, vi åt mat och pratade och så, typ när klockan var 23.45 typ så gick vi ut för att smälla raketer.
Jag och Jasmin (hon jag var där med) skulle typ ha sånna där lyktor som man tänder och så flyger dom iväg!!! Jasmin klarade det jättebra men när jag skulle skicka upp den där jävla lyktan så sköt någon upp en raket så jag tappade lyktan på min fot (NÄR DEN BRANN!!!) det började som tur var INTE brinna på mig, men jag fick upp den iallafall!!! Happy, jag och Jasmin skrek typ varenda gång någon sköt en raket, men det var bara kul!!! Jag hoppas 2014 blir ett bra år, jag kommer ju bli 12 år i maj, jag ska på One Direction konserten och jag börjar på Söndrumsskolan så ja, det blir nog ett bra 2014!!!

Så här såg min frisyr ut på Nyårsafton, mamma var duktigare än jag trodde!!!

Outfiten på nyår, jag sa säkert i förra inlägget var jag hade köpt allting men annars får vi skippa det, vi ses!!!

Puss och Kram

Presentation


Hej, jag är en tjej på 11 vårar som nu kommer börja blogga om mitt liv

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards